Başak

Başak burcu yorum arşivi

20 April 2024 Başak burcu yorumu

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Çeşitli kuşkular duyabilirsiniz ve karamsar bir ruh haline girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkier altında olmayacaksınız.

Aşk:

Aşk yaşamınızda çeşitli endişeler yaşayabileceğiniz ve geçmişten kaynaklanacak bazı konuları yeniden düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gerilimler ve tartışmalar söz konusu olabilir. Duygusal konularda yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş:

İş yaşamınızda elinizdeki işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız ve sorunlarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Küçük sorunları gözünüzde büyütmer eğiliminiz bugün size hatalar yaptırabilir. Alışkanlıklarınız sizin için önem kazanıyor ve inandığınız şeylere daha sıkı sarılacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde olmayacaksınız.

Para:

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve bütçenizi dengelemekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Ödemelerinize ilişkin bir sorun yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda sonuç elde edebilmek için düşündüğünüzden çok fazla çaba göstermeniz gerekebilir ve ayrıca olası aksiliklere veya engellere karşı da tedbirli olmanız gerekiyor. ...

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz koşullar var. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kısa bir geziye çıkmak, ya da mekan değişikliği yaratmak için elverişli bir gün. Ya yeni ortamlara yönelin ya da bulunduğunuz ortamlarda size taze bir nefes olacak değişimler yaratın. Buna yaşam arkadaşınızı da ortak edin.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.