Başak

Başak burcu yorum arşivi

24 April 2024 Başak burcu yorumu

Kendinizi sakin hissedeceğiniz bir gündesiniz ve davranışlarınızda tutarlı davranmayı tercih edeceksiniz. Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir ve harekete geçmek için gereken enerjiyi bulacaksınız. Ancak bugün harekete geçmek konusunda hızlı davranmayacaksınız ve koşulları elinizden geldiğince iyi değerlendirmeye çalışacaksınız. Düşüncelerinizi istediğiniz noktalara yönlendirmek konusunda oldukça dikkatli olacaksınız. Yeni kararlar almak için uygun bir günde olacaksınız.

Aşk:

Daha çok duygusal güvenliğinize önem vereceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi duygusal açıdan rahat hissedeceksiniz. Duygusal olarak sabit olacaksınız davranışlarınızda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki diyalog son derece güzel olacaktır ve birlikte bazı kararlar verebileceksiniz. Duygularınız dengelenecektir ve sizin için öncelikli işlere zaman ayırabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş:

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve daha çok elinizdeki işleri bitirmeye çalışacaksınız. Yeni bir teklif yada gelişmeyle karşılaşabilirsiniz ancak bugün bunlara sıcak bakmayacaksınız. Bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar zor olmayacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz.

Para:

Maddi konularda oldukça başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz yada maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi olanaklarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün daha çok realist davranmalı ve alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz. Genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi anlamda destekleniyorsunuz. Bazı konularda diğerlerinden daha fazla bilgiye veya tecrübeye sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz veya bazı koşullar sizi bu şekilde düşünmeye itebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere ve iş birliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin göstermenizde fayda var. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Gelecek beklentileriniz yönünde adım atmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Beraber iş yaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arayış içinde olmasanız bile bazı iş teklifleri gelebilir. Mesleki konularda şansın sizden yana olduğu günlerdesiniz. Yönetimle olan iyi iletişiminiz sizi hak ettiğiniz noktalara taşıyacak. Yeteneklerinizi göstermeye odaklanın.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.