Başak

Başak burcu yorum arşivi

26 April 2024 Başak burcu yorumu

Sabah saatleri beklediğiniz gelişmelerin olmaması sizi sıkabilir ve bir çok şeyi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle sizi rahatsız edecek bazı haberler alabilirsiniz. Ancak günün ikinci yarısında keyfiniz yerine gelecektir. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Ancak kendinizi iyi kontrol etmeye çalışmalı olaylara esnek bakmalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir duruma diğer kişilerin gözleriyle de bakmanızda fayda var. Sonuçta bu kişiler de kendilerince ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyor. Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Belki şartlar çok parlak olmayabilir ancak bugün sizi destekleyen imkanlar var. Sıkıntılı gibi gözüken şeyler olumluya dönebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde söylenen bir söz canınızı sıkabilir. Bazı şeyleri haddinden fazla takıntı haline getiriyorsunuz. Kasıt ya da zarar verme amacı olmadığı sürece ne kadar kötü olabilir diye düşünün. Hoşgörü sizden başlamalı.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.