Başak

Başak burcu yorum arşivi

03 May 2024 Başak burcu yorumu

Bugün evinizle uğraşacaksınız. Kendi işinizi kendiniz yapmak istiyor, kimseye güvenmiyor, başkalarının yaptığı işi de beğenmiyorsunuz. Fiziksel ve zihinsel yorgunluğunuz sizi strese sokuyor. Sevdiğiniz insanların bazı kaprisleri sizi daha da yoruyor. Öğleden sonra alacağınız bir haberle beklediğiniz şeylerin olumlu ve yapıcı bir hal aldığını öğrenerek sevineceksiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sıkıntılarınız devam ediyor. İlişkinizi bitirme fikri sürekli aklınızda. Fakat bunu partnerinize nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bugün onunla hiçbir şey belli etmeden zaman geçebilirsiniz.

İş:

İşinizi yaparken zamanınızı iyi kullanmaya çalışıp, kendinize dinlenme payı ayırmalısınız. İş arkadaşlarınıza maddi konularınızı açmamalısınız. Ekip çalışmalarında daima önde olmak oluşacak hatalarda sizi sorumlu duruma getirecektir.

Para:

Bugün bazı harcamalar sizi sıkabilir. Fakat bu harcamalar akıllı yatırımlarınız sayesinde bütçeniz fazla zorlanmayacak. Bugün maddi konularla ilgilenmekten mümkün olduğunca kaçınacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir. Birkaç gün için, çevredeki stresli atmosferi hesaba katarak, görev ve sorumluluklarını ihmal eden kişilerle uğraşmamak daha iyi olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eğer alışveriş yapacaksanız, kolay etki altında kalabilirsiniz. Ayrıca parasal konular üzerinde durmanız gerekebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Maddi konularda önünüzü görmekte zorlanacağınız bazı girişimler önünüze fırsat görünümünde çıkabilir. Uzun vadeli ödeme planları, alışverişler açısından riskli olabilir. Ayağı yere basan maddi girişimlere yönelmekte yarar var.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.