Başak

Başak burcu yorum arşivi

04 May 2024 Başak burcu yorumu

Ne zamandır kafanıza takılan bir konuyu halletmek için nihayet harekete geçeceksiniz. Bu konuyla ilgili uzun zamandır kırgın olduğunuz birisiyle de konuşmak, onun fikirlerini almak durumunda kalabilirsiniz. Bu size iyi gelebilir. Ayrıca bazı arkadaşlarınıza karşı uzun zamandır sürdürdüğünüz ön yargılarınızdan artık kurtulmalısınız.

Aşk:

Siz istemeseniz de o kişiye yavaş yavaş bağlanıyorsunuz. Ama duygularınız karşılıksız değil. İlişkiniz de birbirinize açık olmanız gerekiyor. Duyguları gizlemek için doğru zaman değil.

İş:

İş yerinizde yaşanmış olan ufak bir ağız dalaşını özel hayatınızdaki insanlara anlatmak isteyecek, bu şekilde rahatlayacaksınız. İşleriniz aslında hiç de fena gitmiyor.

Para:

Sizden para isteyen arkadaşınıza yardımcı olsanız da elinizden gelecek bir yardım yok. Yatırımlarınıza öncelik vermeniz gerekiyor. Çok yakında sizin paraya ihtiyacınız olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Açık kalpliliğiniz size pahalıya malolabilir. Her aklınızdan geçeni pat diye söylemeniz doğru değil.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde beklentileriniz artabilir. Güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Maddi konularınız üzerinde düşüneceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Alacağınız yeni haberler gününüzü etkileyebilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sözlü ve yazılı iletişim konusu zorlayıcı olacak. Konuşarak halledeceğiniz şeylerde ikili ve sosyal iyi ilişkilerinizi devreye sokun. Doğru kişilerden alacağınız aracılık işe yarar. İmzalar, kararlar da ek dikkat gerektiriyor.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.