Başak

Başak burcu yorum arşivi

08 May 2024 Başak burcu yorumu

Sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bugün, yakın çevrenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Onlarla birlikte iken geçmişin sorunlarını deşmek yerine daha güzel şeylerden bahsederek iyi bir gün geçirebilirsiniz. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Aşk:

Sevgilinizle çok kavga ediyorsunuz fakat bu sayede sevginizi ölçebiliyorsunuz. Fakat bazen kavgaların ölçüsünü kaçırabiliyorsunuz ve hem kendinizi hem de sevgilinizi çok yıpratıyorsunuz.

İş:

Bugün dışsal ilişkiler konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Bazı projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz.

Para:

Bugünlerde para biriktirmeniz gerekebilir çünkü önümüzdeki günlerde parasal kaynaklarınızın önemli bir kısmı kesilecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde hayatınızda bir değişiklik yapma düşüncesindesiniz fakat dikkat etmezseniz geleceğiniz ile ilgili sorunlar çıkabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İçerisinde bulunduğunuz veya içerisine çekilmeye çalışıldığınız bazı konuların asıl yüzünü görmekte zorlanabileceğiniz, gerçekçi olmanın zor olabileceği bir gündesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye özen gösterim. Gün içinde güven arayışı içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorgulamalar ve bitişler olabilir. Uğraştığınız işleri bitirmek içinde çaba sarf edebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Partnerinizin sizden sağlam ve yapıcı bir davranış şekli beklerken, sizin de aynı duygular içinde olmanız, ilişkinizi olumlu bir döneme getiriyor.Sindirim sistemi bozuklukları gündeme gelecek.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evinize bir şeyler almak, şekil değişikliği yapıp estetik ve uyumu artırmak isteğindesiniz. Ancak normal şartlarda sizi çok fazla tatmin etmeyecek şeylerin gözünüzü boyaması ihtimali bugün aklınızın bir kenarında olsun.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.