Başak

Başak burcu yorum arşivi

10 May 2024 Başak burcu yorumu

Kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve dış koşullardan fazla etkilenmeyeceksiniz. Zevk alacağınız konularla ilgilenebilir yada sorunlarınızdan birazda olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda kendinizi güvencede hissetmek isteyeceğiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve sevgi duygunuz artacak. Sevdiğiniz kişiyle uyumunuz genel anlamda iyi olacaktır ve düşünsel anlamda da güzel paylaşımlar içine gireceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları gerçekleştirmeye çalışacaksınız.

İş:

İş yaşamınızda mantıklı kararlar alacağınız ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışacağınız bir gündesiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Temkinli bir şekilde hareket etmeniz ve detaylara dikkat etmeniz size bazı vantajlar kazandıracaktır.

Para:

Maddi konularda genel olarak verimli etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızda dikkatli olacaksınız ve uzun vadeli projelere yöneleceksiniz. Alacağınız kararların ve yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. İç dünyanızda bir rahatlama hissedebilirsiniz.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde sizi yanlış yönlendiren yanıltıcı kişilere dikkat etmelisiniz. Dürüstlüğe önem veren bir burçsunuz ve bazı kişilerin manipülasyonları nedeniyle hoşunuza gitmeyecek durumlara düşmemeye dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ortaklı konular ve sizi uğraştırabilecek koşullar var. Ancak düşüncelerinizi netleştirmeniz zor olmayacak.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmeli ve onun da fikirlerine saygı göstermelisiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.