Başak

Başak burcu yorum arşivi

14 May 2024 Başak burcu yorumu

Bugün, içsel gerilimlerinizin sizi bir miktar huzursuz edebileceği gözleniyor. Bugün değişken, karmaşık, uyumlu ama sıkılgan bir yapınız olabilir. Bu durum yakın ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinizi ruhsal yönden çevrenize kapalı hissedeceğiniz bir gün. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Aşk:

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

İş:

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Para:

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Beklenmedik gelişmelere açık birkaç günün içindesiniz. Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz. Her durumun olumlu taraflarına odaklanmayı başarabilirseniz, karşı karşıya olduğunuz konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Özel yaşamınıza biraz romantizm iyi gelecektir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.