Başak

Başak burcu yorum arşivi

22 May 2024 Başak burcu yorumu

Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

Aşk:

İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz. Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz.

İş:

İşyerinizde iş sorunlarınızı birilerine açmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz.

Para:

Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz. Bu düzenlemelerden bazılarını daha önce denediyseniz, o zaman başarılı olsa bile, bu sefer işe yaramama ihtimali yüksek olabilir.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Günlük temponuz yoğun olsa da işlerinizde aksamalar gerçekleşebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde imzalanacak sözleşmeler konusunda dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde güç savaşları yaşayabilirsiniz. Baskıcı tutumlar olabilir.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Sıra dışı fırsatlar için değerlendirmenizi doğru yapmalısınız. Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.