Başak

Başak burcu yorum arşivi

23 May 2024 Başak burcu yorumu

Bugün ince hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların size kazandıracağı avantajları unutmuyor, olayları değişik açılardan yorumlamayı yeğliyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin sizden bazı beklentileri olacak fakat ayrıntıların üzerinde çok fazla durduğunuz için, karşı tarafın düşünce bazında yorulmasına neden olacaksınız. İş konusunda tek noktada gösterdiğiniz yoğun konsantrasyon, olayları değerlendirirken yanılmanıza neden olabilir. En kötü yanları düşünmeyi bir kenara bırakın. Ruhsal yönden yakaladığınız ve sizi rahatlatacak olan ilham kaynaklarınızı, onunla paylaşmanız daha çok motivasyon sağlayacak. Gizli olmayan şeyleri gizliymiş gibi göstermeye çalışmayın. Bu tür davranış, spekülatif olayların yoğunluğunu artıyor. Sizi gerecek olaylara meydan vermeyin.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz. Bu düzenlemelerden bazılarını daha önce denediyseniz, o zaman başarılı olsa bile, bu sefer işe yaramama ihtimali yüksek olabilir.

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Biraz kendinize dönmeniz ve dinlenmeniz için güzel nedenler var. Kendi duygularınızı anlamaya çalışın.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için, yardımınızı isteyecekler. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.