Başak

Başak burcu yorum arşivi

27 May 2024 Başak burcu yorumu

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk:

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş:

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Para:

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde herkes her işin kendi bildiği yoldan yapılması gerektiği konusunda ısrarcı olailir. İnatçı tutumları değiştirme arzusundaysanız, bir kere daha düşünün derim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geri giden Merkür?ün Mars?la kavuşumu ve Neptün?ün hafta boyu oluşturduğu yanıltıcı açılar, öncesi olan işleri gözden geçirmek, toparlamak, eksikleri tespit etmek veya yaşananlara bağlı olarak eksiklerin farkına varmak için gerekli ortamı oluşturabilir. Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir. Ancak, yeni girişimlerde bulunmak veya yeni kişilerle tanışmak için hiç de uygun bir zaman dilimi olmayacaktır. Bu hafta iletişim problemlerine özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür retrosunun yanı sıra yaşadığımız unutkanlık, dalgınlık ve kararsızlık türünde problemler işlerin iyice karışmasına neden olabilir veya aldatılma riskimizi arttırabilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Bugün kendinizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizde ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Keyfinizi kaçırmamaya özen gösterin. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Eğlendiğiniz aktiviteler yönelebilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.