Başak

Başak burcu yorum arşivi

28 May 2024 Başak burcu yorumu

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

Aşk:

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ? Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili bir uyarı alacaksınız.

İş:

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün.

Para:

Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Bu eleştirilerde bir duygusallık aramanız boşuna olacak.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler. Bu kişilerin çıkış yollarını bulmasına veya kendilerini sınırlayan konuları nasıl bertaraf edebileceklerini bulmalarına yardım edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalan düşmanlıklar yüzünden bugün biraz keyfiniz kaçabilir. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapıp eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

:">Beklentileriniz; iletişim konusunda ağır giden şartlar veya bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacaktır. Fakat Merkür'ün her zaman olumsuzluk getirmediğini bilmelisiniz. Eğer, Merkür'ün geri hareketine başlamasından daha önce bazı girişimlerde bulunmuşsanız; bu dönemde isteklerinize cevap gelecek, yollarla ilgili düğüm olmuş işlerinizin birden çözüldüğünü göreceksiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.