Başak

Başak burcu yorum arşivi

30 May 2024 Başak burcu yorumu

Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok. Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Tek başınıza üstlenmekten çok çekindiğiniz bir sorumluluk karşısında harikalar yaratıyorsunuz. Sevecenlikle yaklaştığınız bu ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız.

Aşk:

İlişkinizle ilgili dış yorumlara bu kadar açık olmanız kişilik yapınızla pek örtüşmüyor. Çok ciddi konular değil büyüttükleriniz. Problemleri içerde çözme yolunu seçmelisiniz.

İş:

Yeni, sevindirici gelişmeler söz konusu. Sağlam etütleriniz ve ataklığınız ufkunuzu aydınlatıyor. İyi niyete dayalı ilişkilerin işin itici gücü olduğunu düşünüyorsunuz.

Para:

Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugünlerde gerçekleştirme niyetiniz, acelecilik olarak değerlendirilebilir. Para konularında doğru hesaplar yapmanız gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Şu sıralar çevrenizi incitebilecek hareketler içine girebilirsiniz. Sergileyeceğiniz sağduyulu tavırlar, çok önemsediğiniz kişileri sizinle ilişkilerinizde daha tutarlı yapabilir.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yapacağınız alışverişlerde fikir değişiklikleri olabilir. Öğle sonrasında kısa ziyaretler, konuşmalar dikkat çekiyor.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinizi olumsuz ruhsal bir gevşeme içinde hissedebilirsiniz. Seçim yapmanız gereken bir konuda kararsızlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle inatçı bireyselliklerde dolaşmadan, yakın arkadaşlarınızdan yardım almayı denemelisiniz. Daha sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmayabilirsiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.