Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

11 October 2022 Boğa burcu yorumu

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Radikal değişiklikler yapmak istiyorsunuz ve köklü değişiklikler yapmanız sizin fazla zor olmayacak. Fakat kafanızı karıştıran konulardan uzaklaşmanız gerekiyor. Yakınlarınız, çocuklar, eviniz ve aile bireyleri ile ilgili meydana gelen olaylar dikkatinizi dağıtabilir ve karar vermenizi zorlaştırabilir. Aklınız yerine sezgilerinize güvenerek davranırsanız, daha başarılı olacaksınız. Bugün eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve potansiyel gücünüzün farkına varabilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Bir iş arkadaşınızın şikayetlerini dinleyecek haliniz olmayacak ve farklı konulardan konuşarak onun dikkatini dağıtmaya çalışacaksınız. Sevgiliniz size güven ve sevgi verecek, ve onunla giderek daha da mutlu olacaksınız. Siz yine de, onun özel eşyalarına göz atma arzunuzu kontrol altında tutun.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Bugün bazı beklenmedik harcamalar olabilir. Paranızı kurnazca idare edin. Tahminlerde muhtemel bir sözleşme feshi de görünüyor. İlk dekantta doğanlar katı olmak zorunda kalacaklar: biri onların iyi niyetinde istifade etmek isteyebilir. Protesto etmek için cesaretinizi toplamalısınız.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün beraberlikler öne çıkıyor. Sabah saatleri daha hareketli olabilir. İşlerinizi erken saatlerde toparlamanız daha iyi olabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde çatışma içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran olaylar gündeme gelebilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu ilişkiler önem kazanıyor. Fikir alışverişleri sürerken doğru yanlış kavramları tartışmalara yol açabilir. Kişileri yargılamadan, inatçı davranmadan ilerlerseniz dengenizi korursunuz. Sürtüşmelerden kaçının.