Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

24 February 2023 Boğa burcu yorumu

Onun için parmağımı oynatmam, dediğiniz birine para yardımınız olacak. Bu kişinin koşulları sizi etkileyecek ve yumuşayacaksınız. Gelecek yakın günlerde bir hasta ziyaretiniz var. Bu ziyaret için birkaç gün ayırmak zorunda kalacaksınız. Aile ilişkilerine düşkünlüğünüz arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Son derece önemli bir konuda bu günlerde karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

Aşk:

İlişkileri askıya alma düşünceniz çevrenizde biraz abartılı karşılanıyor. Arkadaşlarınızın görüşüne göre, ilişkinizde ciddi sorunlar yok. Ama siz bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz, özellikle de bu konuda.

İş:

Değerinizi biliyor ve bunun iş çevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. Çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. İş ilişkilerinizi işle sınırlı tutmayı tercih ediyorsunuz.

Para:

Parayla ilişkiniz güvensiz bu günlerde. Kendinizi emniyete alma niyetiniz, bütün çabalarınıza karşın niyet olmaktan öteye geçemiyor. Gelirinizi arttırmaya çalışıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerde biriyle çok ilgilisiniz. Bu ilgiyi dağıtmanızda yarar var. Bu ilginin arkasını getirmede ne kadar şansınız olduğunu araştırmanız gerekiyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılık gerektiren işlerinizi ortaya koymak ya da kara çevirmek veya çok önemli bir hedefinize ilerlemek için uygun zamanlardasınız. Bu anlamda size hiç kimse bazı sorular sormayacağı için sizin girişimci olmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde etrafınızdakilere açık ve dengeli tutum içinde olacaksınız. Pozitif tavırlarınızla herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bireysel isteklerinizi diğer insanlarınkini hiçe sayacak derecede ön plana çekmek başkalarının kendini değersiz hissetmesine sebep olabilir. Sonuç ya sinmiş ya da en önemli olanın siz olmadığınızı ispatlamaya çalışan insanlar.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.