Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

26 February 2023 Boğa burcu yorumu

Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. İşgüzarlığınızla ilgili karşı çıkışlar yerinde görünüyor. Olumlu bakmanız yararlı olacak.

Aşk:

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemeyişiniz gayet doğal. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için mutsuz olmanız gerekmiyor.

İş:

Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeli, size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Para:

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Bu konuda epeyce karışanınız var gibi. Alacağınız bazı kararlar, sizi para idaresi konusunda cesaretlendirebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşkın gizemi ve içinde barındırdığı hoş anlamsızlıklar sizi daha çok olumsuz etkilemişe benziyor. Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı ilişkilerinizi, iş birliklerinizi veya uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmak üzere. Bu bilgilerden kar veya fayda sağlayabilirsiniz. Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var. Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız. Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir. Net tutumunuz belli bir ilişkinizde denge sağlamanıza yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabilir, dikkatli olun.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda istediğiniz hayal gücünüzü kullanmalısınız. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz..

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Olayların ve planlarınızın sadece görünen tarafıyla değilde ihtimal dahilinde olabilecek riskli taraflarıyla da ilgilenin. Buna zaman kaybı olarak değil, planlarınızı mükemmelleştirme adına yaptığınız son hamleler olarak bakın.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.