Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

03 March 2023 Boğa burcu yorumu

Yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Bu zorunlu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak. Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş:

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Para:

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önümüzdeki günlerde bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, önemseyip değerlendirmenizde yarar var.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaşadığınız yeri, ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler ve değişiklikler yapabilirsiniz. Bu bilginin sizde olması basitte olsa faydalı adımlar atmanıza yardım edebilir umarım Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili başkalarından fikir alma ihtiyacında olabilirsiniz. Uğraştığınız işler istediğiniz hızla akmayabilir. Fakat siz gün içinde iyimserliğinizi korumaya devam edebileceksiniz. İşlerinizi ayarlayabilmek için büyük çabalar gösterebilirsiniz. Güven aradığınız zamanlar olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda istediğiniz çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evin içinde rahat hareket eden kişiler işlerin aksamasına sebep olabilir. Çok fazla oluruna bırakılan ya da yerine getirilmeyen sözler, alınmayan sorumluluklar gündemde olacak. Sözlere gereğinden çok takılmamaya gayret edin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.