Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

04 March 2023 Boğa burcu yorumu

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizin işyerine bugün bir ziyaret yapabilirsiniz.Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz.

İş:

İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında bitebilir. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine gireceksiniz.

Para:

Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreç de yine de işe yarıyorlar. Ödeme ayına kadar kendinizi toplamanızda yarar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi kesmek en doğrusu olabilir. Onun aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var. Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonraki kendinizi ifade etmek istediğiniz yaratıcı konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Zeka gerektiren işlerle uğraşmaktan keyif alabilirsiniz. Aşkta yenilikler sizi cezbedebilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Akademik kariyer yapanlar da olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Bu arada çıkacağınız yolculuklarda tanışacağınız kişilerle, yeni duygusal yaklaşımlarda bulunacak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Olumlu olan şeylerin bile negatif taraflarını rahatlıkla yakalayabilecek bir enerjidesiniz. Hiç beklenmedik ve arzuladığınız huzur ortamıyla bağdaşmayan tepkiler vermemeye gayret edin. Bazı şeyleri içinizde büyütüyorsunuz.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.