Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

30 March 2023 Boğa burcu yorumu

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

Aşk:

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye niyetli görünüyorsunuz. Sıkılganlığınızı bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz de daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

İş:

Üretken birisiniz, bu anlamda uzun süreli yalnızlıklar içindesiniz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili bağlantılı olarak, destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Para:

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektiriyor. Bugünlerde doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Belli bir süreç içinde, belli konularda yanılgılara düşme şansınız yok. Doğru karar ve seçimlere zorunlusunuz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İyimserliğin, istikrarın, sabırın ve tutkuyla istemenin faydasını göreceğiniz günlerdesiniz. Bu esnada sizi hiçbirşeyin ve kimsenin engellemesine izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabahtan başlayan iyimser tavrınız evdeki herkesi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde bulmak istediğiniz şey huzur. Hesapta olmayan bazı plan değişiklikleri yuvanızdaki dengeleri korumak için biraz çaba göstermeniz gerekeceğini gösteriyor. Rahatlığıyla sizi rahatsız eden kişiye karşı anlayışlı olmalısınız.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.