Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

23 May 2023 Boğa burcu yorumu

Bugün, evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin meblağsı yüksek. Planlarınızı yaparken, çıtanızı yüksek tutmanızda fayda var. Olumsuzluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız kesin. Sizi destekleyen arkadaşlarınızdan güç alacaksınız. Savunduğunuz konularda, bazen kendinizi kaybedecek düzeye geliyorsunuz ve ne söylediğinizi kulağınız duymuyor. Sadece size özel bir olaydan kaynaklanan gergin ortamı düzeltmek de size düşüyor. Zaten, onun hiçbir suçu yok.  Olaylardan ve kişilerden fazlasıyla etkileniyor ve davranışlarınızın hareket noktasında bu çerçeve oluyor. Bu sınırı aşmaya çalışın.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eğer ne yapacağınızdan eminseniz ve yapacaklarınız listeli şekilde ortadaysa, maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda, iş birliklerinde veya işlerde karlı anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu esnada koşullarınızı pazarlığa tabi tutmanız da gerekmiyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev ve ailevi konular için çok şey yapılabilir. Sevdiklerinizle bir arada olmak iyi gelecek.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Bugün manevi duygularınızın ön planda olacağı mistik çalışmalar içinde olabilirsiniz..

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.