Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

10 July 2023 Boğa burcu yorumu

Heyecan duyacağınız gelişmelerin meydana geldiği bir dönemdesiniz. Beklentileriniz ile ilgili gelişmeler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir ve duygusal karmaşa içine girebilirsiniz. Ancak mantıklı davranmayı başarabilirseniz, sorunlar ile de başa çıkabileceksiniz. Üstelik daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Çevrenizde saygı duyulan kişilerin davranışları ve ilgisi sizi rahatlatacak ve böylece siz de davranışlarınızı değiştirmeyi başaracaksınız. Yabancı ülkelere gitmek, kariyer yapmak ve sosyal statünüzü yükseltmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve dirayetli davranabilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Bugün sezgileriniz kuvvetli olacak; bu da akıllı yatırımlar yapmanızı ve gelirinizi artırmanızı sağlayacak. Melankolik olmayın ve partnerinize karşı biraz küstah davranın. Bunu ona biraz daha soğuk davranarak yapabilirsiniz; bu onun ilgisini çekebilir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda bugün yurtdışındaki bağlantılarda şanslı açılımlar ve kazanç artışı var. Dikkatle ve kurnazca hareket edin. İlk dekantta doğanlar için yıldızlar biraz olumsuz; kendilerine yakın insanlara karşı biraz huzursuz ve alıngan davranabilirler.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konular hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Nedenini bilmediğiniz konularda duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Haftanız aile konularında bazı anlaşmazlıkları içerse bile, akşam saatleri itibarıyla birkaç gün boyunca maddi olanaklarınızın üzerine düşebilirsiniz. Keyif yapacağınız, eğlenceli ortamlarda bulunacağınız, aşkın üzerine düşeceğiniz bir hafta olacak.