Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

19 August 2023 Boğa burcu yorumu

Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve sorumluluklarınız ile ilgileneceksiniz. Bu arada isteklerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz. Karşılaştığınız kişilerin davranışlarını dikkatle inceleyebilirsiniz ve daha önce sizi rahatsız etmeyen bazı konulardan rahatsız olduğunuzu anlayabilirsiniz. Aslında toplumsal değerler ve önemsediğiniz kişilerin davranışları üzerinizde baskı duygusu uyandırabilir ve içinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu arada bazı ortaklıklarınızı bitirebilirsiniz veya yeni ortaklıklar kurmaya hevesli olabilirsiniz. Eski isteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Ağır iş yükü yüzünden yorulacaksınız ve kafanız karışacak ve sorumluluklarsan kaçmak için en olmadık şeyleri yapmaya çalışacaksınız. Aileniz ve sevgilinizi ilgilendiren hassas bir konuyla uğraşacaksınız; doğru lafları seçecek ve insanları sakinleştireceksiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Astral olasılıklar mükemmel! Yeni bağlantılar somut başarıya ulaşmanızda lehinize çalışacak, hatta çözümlenmemiş durumlarda bile. Eğer ikinci dekantta doğmuşsanız size kaçırmamanız gereken birçok fırsat sunacak olan yıldızların çok olumlu etkilerinden faydalanabileceksiniz.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün daha esnek olmak ve yeniliklere açık durmak gerekiyor. Korkularla hareket etmemeli daha paylaşımcı olmalısınız.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Ailevi alanlarda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Artık daha doğru, daha net kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda, parasal işlerinizde de rahatlamalar görülebilir.