Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

27 August 2023 Boğa burcu yorumu

Bugün alacağınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve duygusal zekanız açığa çıkacak. Olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz ve geleceğe yönelik yeni projeler yapabilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabileceğiniz bir gün... Çeşyitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bugün karamsar duygulardan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayacaksınız. Böylece korkularınızdan da uzaklaşmayı başarabilirsiniz. Zaten duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Bir patronunuz, isteklerini rahatsız edici bir tavırla yazacak. Suçu başkalarına atmaktan kaçının ve acımasız olmayın. Partnerinize karşı az da olsa küstah davranacaksınız; geçmişteki ilişkileri hakkında kişisel sorular soracaksınız ve bu da partnerinizi rahatsız edecek.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar bugün çok olumlu olmayabilir ve aceleyle alınmış bir ev ya da araba yüzünden mali kargaşaya yol açabilirler. Yıldızlar özellikle de üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda. Size yeni ortamlarda etkinlikler sunacaklar ve dış bağlantılarınızda da talihli olacaksınız.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma ortamınızda hareketli zamanlar geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İletişiminiz yoğun olabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz olası. İçinize dönüp bazı şeyleri kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yerine getirme isteği ile hareket edebilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Haftanız sosyal ilişkilerinizle başlıyor. Bu haftabaşı Mars’ın düzelmesiyle birlikte eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret ve hukuk alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. Enerjiniz rahatlıyor.