Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

02 September 2023 Boğa burcu yorumu

İsteklerinizin arttığı bir dönem ve bunun rahatsızlığını hissediyor olabilirsiniz fakat duygularınız ve düşüncelerinizin yükseldiği bir gün. İsteklerinizin zorlayıcı etkisini mantığınızla denetleyebilir ve olaylara daha başka açılardan bakmayı başarabilirsiniz. Şimdiye kadar reddettiğiniz her ne varsa, bunların karşınıza çıkıyor olması sizi rahatsız edebilir. Ancak sizi rahatsız eden konular ve takılı kalmış olduğunuz olaylar sayesinde kendinizi yenileyecek ve isteklerinizi değiştireceksiniz. Aslında şanssızlık olarak değerlendirdiğiniz ve zorlandığınız olayları şansa dönüştürmeniz mümkün. Aceleci davranmayın.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Unutkanlaşacaksınız, önemli randevuları hatırlamaya ve belki de randevularınızın notunu tutmaya çalışın. Kendinizi benmerkezci tavrınıza o kadar çok kaptırmışsınız ki, ilişkinizi sınarayak, giderek boş ve inisiyatiften yoksun hale getirdiğinizi fark etmiyorsunuz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İsteklerinizi ortaya koymak için yıldızların bu avantajlı konumundan istifade edin. Tereddüt etmek muhteşem bir fırsatı kaçırmanıza sebep olabilir. Sizin gibi birine böyle olması çok yazık olur. Kendi işinizde çalışıyorsanız, yıldızların teşviki ile iş arkadaşları ve üstlerinizi ikna edebileceksiniz. Bu fırsattan en iyi şekilde istifade etmeye çalışın.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendi istekleriniz yönünde ilerlemeniz zor değil. Ancak ailevi konular da daha sık gündeme gelebilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.