Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

18 November 2023 Boğa burcu yorumu

İşlerinizi planlamak isteseniz bile hesaplamadığınız durumlar çıkabilir ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evraklar, faturalar ve küçük aletlerle ilgili çıkan sorunlar yüzünden kafanız karışabilir. Aslında önünüzde duran evrakları görmeyip başka yerlerde arayabilirsiniz. Zihinsel faaliyetiniz hareketli ve çok çeşitli konuları hızla düşünürken yapmanız gereken işe odaklanmanız zor olacak. Dikkatinizi tek bir konuya odaklamalısınız. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla aranızda çıkan anlaşmazlıkları büyütmeyin. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Hiç kimsenin gözünüzü korkutmasına izin vermeyeceksiniz. Sizden faydalanan birine karşı yapıcı bir tavra sahip olacaksınız ve rollerinin farkında olacaksınız. Eğer düzgün bir ilişkiniz varsa, birlikte geçireceğiniz gelecek konusunda önemli tarihler belirlemek için şahane fırsatlar yakalayacaksınız.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Kötü sürprizlerden kaçının, işyerinde düzenli, dakik, gayretli ve ihtiyatlı olun ve kural ve kanunlara uyun. Yükseleni Yengeç olanlar Boğa burcundan bir iş arkadaşlarına karşı olan saldırganlıklarını frenlemek zorunda kalacaklar; bir anlaşmazlık sorunlara yol açabilir.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu