Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

21 November 2023 Boğa burcu yorumu

Sabahın erken saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz. Ayrıca aileniz ve önem verdiğiniz büyüklerinizin davranışlarını gözden geçirebilirsiniz. Artık kendi isteklerinizi önemsediğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak bazı korkularınız olabilir ve yapmak istediklerinizi ortaya koymanız pek kolay olmayabilir. Özellikle patronlar ve otoriteyi temsil eden kişilere karşı sert ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Kendinizi ve çevrenizi zorlamasanız iyi olacak. Aslında şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz. Bugün duygularınızı denetleyin.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Para konusunda dikkatli davranacak, harcamalarınızı kısıtlamaya yöneleceksiniz. Zor zamanlara hazır olmak için elinizden geldiğince para biriktirmeye çalışacaksınız. Yeni tanıştığınız bir kişiyle flört edecek ve zevkli giyim tarzınızı fark ettiğinden emin olacak kadar gelişme kaydedeceksiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Bugün bazı beklenmedik harcamalar olabilir. Paranızı kurnazca idare edin. Tahminlerde muhtemel bir sözleşme feshi de görünüyor. İlk dekantta doğanlar oturup sonuç almayı beklememeliler, çünkü bu sonuçlar harcayacakları çabaya bağlı olacak.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu