Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

30 November 2023 Boğa burcu yorumu

Önemsediğiniz konular ile ilgileneceksiniz ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. En azından daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde davranabilirsiniz. Daha önce korktuğunuz durum ile ilgili korkularınızı aşacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı değiştireceksiniz. Üstelik saygı duyulan kişilerin desteğini alacaksınız ve böylece moraliniz yükselecek. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar, alışkanlıklarını değiştirmeyi başarabilir ve böylece fırsatları iyi değerlendirebilirler. İş ortaklığı yapabilir ve yeni sorumluluklar almaya hevesli olabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin. Hayal gücü gerektiren işler ile ilgilenebilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Sizden daha titiz ve dikkatli olmanız istenecek. Hata olmaması için tekrar tekrar kontol yapın. Yakın bir arkadaşınız, sizi cazibesiyle büyüleyecek bir kişiyle tanıştıracak. Direk sorular sormaktan kaçınmaya çalışın ve kibar olun.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Dikkatli olun ve odaklanın ki size sunulan fırsatları kaçırmayın. Yıldızlar sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları hatalı yatırımlar ve kayıpla sonuçlanacak harcamalara karşı gözlerini dört açmaları için uyarıyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde planlama yapmanız gereken koşullar oluşabilir. Duygusal sıkışmalar meydana gelebilir. Öğleden sonra koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu sağlığınıza özen gösterin. Su tüketimi önemli. Salgın hastalıklara karşı destek alın. Kendinize saklamak istediğiniz konular açığa çıkabilir. İş ve kariyer konularına hareketlilik olası.