Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

01 December 2023 Boğa burcu yorumu

Keyifli bir gün geçirecek ve arkadaşlarınızla haberleşeceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızdan alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Çeşitli davetler alabilirsiniz. Fakat pek gitmek istemeyebilirsiniz. Bir arkadaşınızın davetine önce isteksiz gidecek ve gecenin ilerleyen saatlerinde çok eğleneceksiniz. Yeni tanışacağınız kişiler ile samimi olabilirsiniz fakat kendiniz ile ilgili özelliklerinizi hemen anlatmasanız iyi olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha ciddi ve kararlı davranmayı başaracaksınız.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Sizden daha titiz ve dikkatli olmanız istenecek. Hata olmaması için tekrar tekrar kontol yapın. Yakın bir arkadaşınız, sizi cazibesiyle büyüleyecek bir kişiyle tanıştıracak. Direk sorular sormaktan kaçınmaya çalışın ve kibar olun.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İsteklerinizi ortaya koymak için yıldızların bu avantajlı konumundan istifade edin. Tereddüt etmek muhteşem bir fırsatı kaçırmanıza sebep olabilir. Sizin gibi birine böyle olması çok yazık olur. Kendi işinizde çalışıyorsanız, yıldızların teşviki ile iş arkadaşları ve üstlerinizi ikna edebileceksiniz. Bu fırsattan en iyi şekilde istifade etmeye çalışın.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sabah saatlerinde hata yapabilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün estetik konular sizi meşgul edebilir. Gün boyu diş sorunu olası, ertelemeden hekime görünmek önemli. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz.