Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

02 December 2023 Boğa burcu yorumu

Keyifli bir gün geçirecek ve arkadaşlarınızla haberleşeceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızdan alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Çeşitli davetler alabilirsiniz. Fakat pek gitmek istemeyebilirsiniz. Bir arkadaşınızın davetine önce isteksiz gidecek ve gecenin ilerleyen saatlerinde çok eğleneceksiniz. Yeni tanışacağınız kişiler ile samimi olabilirsiniz fakat kendiniz ile ilgili özelliklerinizi hemen anlatmasanız iyi olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için daha ciddi ve kararlı davranmayı başaracaksınız.

Boğa burcunun bugün genel durumu

İş yerinize canlılık getirecek bir etkinlik sayesinde enerji ve neşe saçacaksınız. Sevgiliniz tarafından ihmal edildiğinizi düşünecek ve bir arkadaşınızla flört ederek onu kıskandırmaya çalışacaksınız, ancak bu kişi de halinizden hiç anlamayacak.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Sabırlı olun. Şu anda engel teşkil eden göksel işaretler çok yakında düzelecek. Çalışma kapasitenize güvenmeye devam edin. Üçüncü dekantta doğanlar ufuklarını genişletmek için her zaman yaptıkları şeyleri bırakmak zorunda olduklarını biliyorlar. Fırsatlar çekici olacak.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, yaratıcı konulara ve üretken olmaya daha açıksınız. Akşam saatlerinde aşkta daha hassas olabilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Maddi konulara yoğunlaşma arzunuz içsel gerginliğe yol açabilir. Çıkar çatışmaları olası. Gün boyu kısa yoldan halledilen işlere odaklanmak faydalı olur.