Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

03 December 2023 Boğa burcu yorumu

Biraz gergin ve isteksiz olabilirsiniz fakat sabah saatlerinde yapmanız gereken işleri planlayacak ve uygulayacaksınız. Yeni atılımlarda bulunmak isteyenler 5 Eylül ve sonrasını bekleseler iyi olur. Bu arada yapabileceklerinizden daha büyük beklentiler içine girmekten kaçının. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çok fazla gayret göstermeniz gerekiyor. Sert ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmayın. Hem kendinizi, hem de çevrenizi zorlamasanız iyi olacak. Bu arada parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Bu dönem çok kolay olmayacak. Modunuz değişken olacak ve olaylardan etkilenecek. Yıldızlar kayıtsız kalmanızı öneriyor. Sizi rahatsız edecek bazı haberler almanız muhtemel; bu haberlerin henüz biten bir ilişkiyle alakası olabilir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Bugün işinizden büyük bir tatmin duyacaksınız. Her şey kolay gelecek, hiçbir şey sorun olmayacak ve her görevi en iyi şekilde icra edeceksiniz. Yıldızlar ilk dekantta doğanlara ihtiyatlı davranmayı tavsiye ediyor. Acele kararlar almak için kesinlikle doğru bir zaman değil. Zihniniz yeterince berrak olmayacak.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün çalışma hayatınızla ilgili konular sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. İşlerinizde sabırlı olmanız gereken bir haftadasınız. Sizi yoran koşullara karşı daha kabullenir olmalısınız. Gün içinde eş veya ortağınızla ilgili konularda krizler yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerle dengeyi yakalamak için uğraşabilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar olabilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu özgürlük arayışınız yüksek. Sizi sınırlayan koşullu ilişkilere karşı tepkilisiniz. Stres yaratan olaylara ani tepkiler vermeden biraz soluklanın. Bugün otokontrol önemli.