Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

05 December 2023 Boğa burcu yorumu

Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir. Fakat duygularınızı ortaya koyarken aceleci davranmayın. Zaten sabahın erken saatlerindeki yoğun duygularınız ile birlikte ortaya çıkan korkularınız ile başa çıkmanız gerekecek. Fakat cesur ve güçlü bir tavır içinde bulunacaksınız. Sabırlı bir kararlılık göstermeyi başaracak ve sevdiklerinizin desteğini alacaksınız. İsteklerinizi ortaya koymadan önce tekrar gözden geçirebilirsiniz ve önem verdiğiniz kişilerin dikkatini çekecek ciddi konulara odaklanacaksınız. Sizin için hareketli bir gün ve enerjiniz giderek yükseliyor.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Yorgun hissetmeyeceksiniz ve bu harika şeylere yol açacak. Sabır ve kararlık sayesinde beklenmedik, karlı sonuçlar elde edeceksiniz. Sakıncalı düşüncelerle kendinizi bunaltacak ve bu durumu sizi ihmal ettiğini düşündüğünüz partnerinizden intikam almak için kullanacaksınız.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Paranızı dikkatli idare edin. Anlaşmalarda feshedilme olasılığı var. Yükseleni Koç burcu olanlar belirsiz projeler için her şeyi riske edecekler. Yıldızlar her adımınızı sakin bir şekilde planlamanızı tavsiye ediyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün size düşmanlık yapanlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkiler önemli. Uyum ve huzur arayışınız yüksek ancak geçmişten gelen hazmedemediğiniz duygular ve düşünceler harekete geçebilir. Akşam saatleri daha huzurlu.