Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

11 December 2023 Boğa burcu yorumu

Rüyalar, hayaller ve yepyeni idealler sizi heyecanlandırıyor. Sezgilerinize güveneceksiniz ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. Daha doğrusu sabırlı davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir veya bazı olayların ve büyüklerinizin sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Fakat içinizden yükselen gizli arzularınızı gerçekleştirmek için sabırlı davranabilirsiniz ve hatta stratejinizi ve tarzınızı dahi değiştirebilirsiniz. Güçlü olmak ve önemsenmek için güçlü isteğiniz var ve bu istek sayesinde korkularınız ile başa çıkabilir ve başarılı olabilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Bir işi başarıyla tamamlayacaksınız ve bu sayede girişimci ve önemli fikirlerinizi göz önüne çıkaracaksınız. Venüs birini büyülemek konusundaki şansınızı artıracak ve dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Dikkatli olun ve odaklanın ki size sunulan fırsatları kaçırmayın. Yıldızlar sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Kendi işinizde çalışıyorsanız aceleci davranmamaya ve sabırsızlanmamaya çalışmalısınız. İşler dikkatle sonuçlandırılmalı.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün medya ve uluslararası konularda meşguliyetiniz artabilir. Yeni kararlar almak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenmek için zaman ayırmanız gerekebilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişki içinde olduğunuz insanlarla içsel hesaplaşmalar aklınızı karıştırıp, gönlünüzü yorabilir. Kendi ideallerinizi savunma ihtiyacınız olabilir. Gün boyu baskı altında ve yorgun hissedebilirsiniz.