Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

21 December 2023 Boğa burcu yorumu

Güne yoğun duygularla başlayacaksınız ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Farkında olduğunuz ve değiştirmek istediğiniz davranışlarınızı değiştirmiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Veya değiştirebilmek için daha fazla gayret gösterebilirsiniz.Yapmak istediğiniz konular ile ilgili kendinize ve yapabileceğinize olan inancınız yükseliyor. Sabahın erken saatlerinde duygusal ve huzursuz olabilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sesin peşinden gidin. Günün ilerleyen saatlerinde güçlü kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı denetleyin ve dikkatinizi kendinize yöneltin.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Biri bir patronunuzla ilgili bir sır verecek, ağzınızı sıkı tutun, aksi takdirde işinizden olabilirsiniz. Muhtemelen sizi rahatsız ve huzursuz eden bir şeyler var. Ne olursa olsun, siz sık sık sevgilinizi düşünmeye çalışın. Bu sayede ona bir sürpriz yapmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Güçlü ve saygın mevkilere gelme ihtimali olan talepkar ancak ilginç durumlara dâhil olacaksınız. Yaratıcı zekânız sizi garantili başarıya götürecek. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları zarara uğramamak istiyorlarsa para hareketlerine çok dikkat etme konusunda uyarıyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kesin kararlar vermekten kaçınmalısınız. Deneysel tutumlar içinde olabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler için zaman harcamak size iyi gelebilir. Ufak tefek işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olabilir.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde ilişkiler alanında gerginlik olası. Öfkeyi kontrol etmek önemli. Öğleden sonra ortak karar alınacak durumlarda fikir çatışmaları yaşanabilir. Yanlı davranmaktan kaçınıp objektif olun.