Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

01 January 2024 Boğa burcu yorumu

Yabancılar ile ilişkileriniz giderek gelişiyor. Farklı yaşam biçimleri ve kültürler ilginizi çekecek. Yaşam felsefenizi değiştiriyorsunuz ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Özellikle burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar bugün kendilerini iyi hissedecek ve olaylar karşısında rahat bir tavır içinde olacaklar. Kendinizi bazı açılardan şanslı hissedebilirsiniz fakat olaylar sizi zorluyor. Böylece şansınızı iyi kullanmak için gayret göstereceksiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönem ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başaracaksınız.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Mevcut durumunuzu değelendirecek ve sizi kötü duruma düşürmeye ve incitmeye çalışanların üstesinden geleceksiniz. Yeteri kadar kurnaz olamayacaksınız ve partneriniz kısa bir süre önce bir kaçamak yaşadığınızı fark edecek; etrafta kanıt bırakmamaya çalışın.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar yeni anlaşmaların ve işbirliklerinin lehine işleyecek. Anlaşmaları sonuçlandırmak ve yeni iş ortakları ile irtibata geçmek için bu günden istifade edin. Eğer üçüncü dekantta doğanlardansanız yıldızlar size tümüyle farklı bir mesleki hayatın temelini oluşturabilir. En iyi fırsatları kaçırmamaya bakın.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gündeminizi ikili ilişkileriniz oluşturabilir. Karşınızdaki kişiye mücadeleci tavrınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Algılarınız da zayıflık yaşayabilirsiniz. Bugün ikili ilişkilerinize biraz daha özen göstermenizde fayda var. Bugün sahiplenici davranıp, kıskançlık gösterebilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sevecen, hayata değer katan, maddenin değerini bilen, yaratıcı Boğalar için bugün ilişkiler önemli. Geçmişten gelen hazmedemediğiniz duyguları dönüştürebilirsiniz. Yeni yıla çevresel olayların etkisinde kalmadan huzur ve konforla gireceksiniz.