Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

02 January 2024 Boğa burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdikleriniz sizi destekliyor. Ve siz de sevdiklerinizin davranışlarını inceliyorsunuz. İyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve aynı zamanda gerçekleşecek hayaller peşine düşebilirsiniz. Üzerinizde baskı duygusu yaratan olaylar sizi zorluyor olabilir fakat böylece hayata ve olaylara bakış açınız değişiyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek ve çevrenizin önemsediği biri olmak isteyebilirsiniz ve bunun için çalışabilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Birisi yaptığınız işi kötümseyerek, kapasitenizi küçümsemeye çalışacak. Bu kişinin sizden ne istediğini anlamaya çalışın. Partneriniz sizi kışkırttığında sakinliğinizi korumalısınız. Mesafeli ve ilgisiz davranarak, onun soğukluğunu karşılık vermeye çalışın.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Bugünün yıldızları hiç de olumlu değil. İş konusunda temkinli olmak tavsiye ediliyor. Harcamalardan, özellikle de aceleyle bir şeyler almaktan kaçının ve sözleşmeleri erteleyin. Yıldızlar çalışanları destekliyor ve cesur olup zam ya da terfi istemelerini tavsiye ediyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Öğlene kadar işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Öğleden sonra yöneticilerinize karşı sorumluluklarınız artabilir. Ortaklı yatırım konularında daha çok zaman ayırabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız konularla ilgili iletişiminiz artabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Kendine yeten vasıflarınızla özgüven sağlayan olaylar gelişebilir. Günlük işler hızlı ilerleyecek. Geçmişten gelen husumetleri alevlendirmemek faydalı olur.