Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

10 January 2024 Boğa burcu yorumu

Fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Ancak şansınızı iyi kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Endişelerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşın ve hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanın. Aslında hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar için uygun zaman. Üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusu size yeni kapıların açılmasını saylayacak. Üstelik şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz ve tarzınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Kendinizi yenileyecek yöntem ve fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Dostlarınız sizi destekliyor ve bugün karamsar haliniz dağılıyor.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Yakın bir arkadaşınızın avantajlı bir teklifinden etkileneceksiniz. Dikkatlice değerlendirin fakat bunu yaparken kendinizi uzun süre feda etmeyin. Sevgilinize karşı çok inatçı ve kıskanç davranacaksınız. Limitler koymaya ve onun sizden bağımsız karar vermesini engellemeye çalışacaksınız.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Kartlarda bugün yurtdışındaki bağlantılarda şanslı açılımlar ve kazanç artışı var. Dikkatle ve kurnazca hareket edin. İlk dekantta doğanlar için yıldızlar biraz olumsuz; kendilerine yakın insanlara karşı biraz huzursuz ve alıngan davranabilirler.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için bir yerlere gitmek size iyi gelecektir. Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Finansal hareketlenmeler söz konusu.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu ortak idealleri paylaştığınız insanlar ve sosyal çevrede gelişen olaylara karşı tedbirli olun. Yanlış anlaşılmalar olası. Gereksiz riskler, uzun vadeli borçlanmalardan sakınmak faydalı olur. Hassasiyetleriniz arttığı için melankoli ve yönsüzlük yoğunlaşabilir. Huzurlu ortamlarda bulunmaya çalışın.