Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

13 January 2024 Boğa burcu yorumu

Yapmanız gereken işler ve aldığınız sorumluluklar size zor gelse bile güne hevesle başlayacaksınız. aşam enerjiniz yüksek. Girişimci ve kararlı bir tavır sergileyeceksiniz. Öğle saatlerinde aile büyükleri ve önemsediğiniz kişilerin size ihtiyacı olabilir. Onların yaşadığı olaylardan etkilenebilir ve duygusal baskı hissedebilirsiniz. Kendinizi mecbur hissettiğiniz işleri yaparken rahatsızlık duysanız bile her türlü koşul ile başa çıkacak gücü içinizde hissedeceksiniz. İçinizden yükselen itiraz ve isyan duygusunu bastırıp çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürebilirsiniz.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Üstlerinizden biriyle, sözleşme konusunda iş birliğinizi tehlikeye atacak bir tartışma ya da anlaşmazlık yaşabilirsiniz. Sevgilinize daha fazla zaman ayırma isteği duyacaksınız ve onu ilgi odağı yapacaksınız. Ona cömertçe güzel hediyeler vereceksiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Bugün bazı beklenmedik harcamalar olabilir. Paranızı kurnazca idare edin. Tahminlerde muhtemel bir sözleşme feshi de görünüyor. İlk dekantta doğanlar katı olmak zorunda kalacaklar: biri onların iyi niyetinde istifade etmek isteyebilir. Protesto etmek için cesaretinizi toplamalısınız.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ailevi nedenler daha bağlayıcı olabilir. Gizli kalan şeylere dikkat etmelisiniz. Akılcı olmaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman kabullenmeniz gereken koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Günlük işlerde ani gelişmeler olabilir. Gün boyu sağlığınıza özen gösterin. Görüşlerinizi ifade ederken sert tutumlar sergileyebilirsiniz. Pratik becerileri öne çıkaran faaliyetlerde bulunmak günü verimli kılar.