Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

15 January 2024 Boğa burcu yorumu

Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak.  Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla haberleşebilir ve duyacaklarınızdan etkilenebilirsiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğanların kafası karışık olabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. İletişim ve haberleşme trafiğinde ortaya çıkabilecek karışıklıklar, düşüncelerinizi etkileyebilir ve fikirleriniz değişebilir. Sevdiklerinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek ve karmaşık düşüncelerden uzaklaşacaksınız. Alacağınız teklifler hayal gücünüzü uyandıracak.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz iş arkadaşlarınıza karşı kibar ve yardımsever davranıcaksınız. Bu da sizi daha popüler yapacak ve bir üstünüz sizi fark edip, takdir edecek. Sevgilinize karşı katı olmaya meyilli olacaksınız. Gereksiz ve adil olmayan eleştirilerde bulunacaksınız.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Dikkatli olun ve odaklanın ki size sunulan fırsatları kaçırmayın. Yıldızlar sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Kendi işinizde çalışıyorsanız aceleci davranmamaya ve sabırsızlanmamaya çalışmalısınız. İşler dikkatle sonuçlandırılmalı.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Maddi konularda istikrar arayışında olabilirsiniz. İlişkilerde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmenizde fayda var.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Haftanın ilk günü yakın çevrede güvenli alan arayışınız artarken; katılaşmış, faydasını yitirmiş ifade biçimlerini sorgulayabilirsiniz. Pratik olmayan düşünceleri; gereksiz merakı ve bir kısır döngü içinde koşturup durmayı bırakma arzunuz yüksek.