Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

25 January 2024 Boğa burcu yorumu

Sorumluluklarınızı önemseyecek ve ciddiye aldığınız kişilerin de sizi önemsemesini isteyeceksiniz. Hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. İstemediğiniz halde yapmanız gerekenleri yapacak ve kendi üzerinizdeki baskıdan uzaklaşmak için hayaller kuracaksınız. Aslında ideallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanların hayal gücü çok yüksek. Bu arada eski ideallerinizi değiştirebilirsiniz ve geleceğe yönelik yepyeni istekler içine girebilirsiniz. Hareket halinde olmak sizi rahatlatacak.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sizi tamamıyla destekleyecek bir iş arkadaşınızla paylaşacağınız yeni ilgi alanları edineceksiniz. Sizi rahatsız edecek bazı haberler almanız muhtemel; bu haberlerin henüz biten bir ilişkiyle alakası olabilir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Güçlü ve saygın mevkilere gelme ihtimali olan talepkar ancak ilginç durumlara dâhil olacaksınız. Yaratıcı zekânız sizi garantili başarıya götürecek. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları zarara uğramamak istiyorlarsa para hareketlerine çok dikkat etme konusunda uyarıyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştığınız işler için daha rahat risk alacağınız bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara, hobilerinize yönlenebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Spekülatif konulara karşı dikkatli olun.

Boğa Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Finansal güvenlik arayışınız içsel gerginliğe yol açabilir. Çıkar çatışmaları olası. Gün boyu kısa yoldan halledilen işlere odaklanmak faydalı olur. Akşam saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler olası.