Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

30 January 2024 Boğa burcu yorumu

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız. İstekli ve enerjik tavrınızla çevrenizi etkileyecek ve karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.  Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz fakat olayları ağırdan alabilir ve gelişmeleri bekleyebilirsiniz. Yakınlarınız ile aranızda iletişim kopuklukları olabilir. Ayrıca bazı arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Fikirlerinizi ateşli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu arada iğneleyici konuşmalar yapmayın. Ayrıca inatçı ve sert ifadelerden kaçının. Aslında demek istediklerinizi güzel ifade edebilirsiniz ama yine de iddiacı olacağınız için tartışma ortamları yaratabilirsiniz. Kıskançlık ve hırslı davranışlarda bulunmaktan kaçının. Aslında hayal gücünüz ve sanat potansiyeliniz yüksek.
 

Boğa burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz kişilerle birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bir arkadaş grubuyla samimi ortamda yapılacak sohbetler günün konusu olabilir. Bir sosyal faaliyete de dahil olarak gününüzü eğlenceli kılabilirsiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İş hayatında sahip olduğunuz sorumluluklara daha da çok önem verebilir ve bazı düşüncelere girebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulardaki sorunların giderilmesi için zihninizde bazı fikirler oluşabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz. Ancak, bu girişimin başarılı olabilmesi için ne olursa olsun doğruları aklınızın bir kenarında bulundurmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün maddi kaynaklarınız konusunda yeni kararlar almak için ilginç imkanlar söz konusu. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmeniz iyi olacak. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Doğanızda var olan dürüstlük kavramını bugün, çevrenize ispat edeceksiniz. Size anlatılan konuların farklı yönlerini görerek, çevrenizi anlamlı bir şekilde uyarmak zorunda kalabilirsiniz. Merkür'ün verdiği etkiyle, bulunduğunuz ortamlarda konuya hakim olmayı başaracak ve olaylara olumlu bir çözüm getireceksiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınız arasında bir gerginlik yaşanabilir bugün. Birbirine akıl vermeye çalışan, doğru bildiğini kabul ettirmeye çabalayan insanlara dikkat. Bu tip davranışların ortamın stresini daha da artırabileceğini bilin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.