Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

03 February 2024 Boğa burcu yorumu

İşlerinizi planlayacak ve sabırla çalıştığınız konu ile ilgileneceksiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik tarzınızı ve alıştığınız davranış biçiminizi değiştiriyorsunuz. Böylece sabır göstermiş olduğunuz konular ile ilgili gelişmeler yavaş olsa bile istediğiniz yönde olacak.  Bugün alacağınız bir haber hayal gücünüzü uyandıracak ve inancınızı yükseltecek. Yeni atılımlarda bulunmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni stratejiler yapabilirsiniz ve güçlü kişiler ile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Bugün çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz hareketleniyor.
 

Boğa burcunun bugün genel durumu

Arkadaşlarınızdan çeşitli davetler alabilirsiniz. Ancak bugün, her zamankinden daha farklı planlar yapmış olabilirler. Kararsız kalmayın ve davetlerini kabul edin. Hoş sürprizler sizi bekliyor.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Arkadaşlarınızdan çeşitli davetler alabilirsiniz. Ancak bugün, her zamankinden daha farklı planlar yapmış olabilirler. Kararsız kalmayın ve davetlerini kabul edin. Hoş sürprizler sizi bekliyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir. Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aileye ait konularda duygusal baskı hissedebilirsiniz. Özgürlük isteği içinde olacağınız zamanlar var. Güven aradığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişinizden gelen bazı konularla ilgilenebilir ve bunların tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kişisel alanda yeni fikirlere açık olabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün evde özellikle erken saatlerde bazı anlayışsızlıklar yaşanabilir. Sözlerin tam olarak duygu ve düşünceleri ifade etmediğini bilin. Kıran ya da kırılan biri olursa aile içinde asıl amacın ve niyetin bu olmadığını bilmeli.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.