Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

05 February 2024 Boğa burcu yorumu

Sevgili Boğa, Venüs’ün üstünde olumlu etkileri var sevgiyle hareket edecek karşılığını da alacaksın. Çoktandır görmediğin birinin ziyaretiyle monotonluktan kurtulacaksın. Amir yada büyüklerinden birinin haksız ithamı karşısında üzülebilirsin. Paranı harcarken dikkatli olmalısın işbirliği yapacaksan fazlasıyla düşünmelisin. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

Kariyer

Bugün insanlar sizi, alıştıklarından daha farklı bir hava içerisinde görebilirler. Ciddiyetiniz ve uzaklığınız, kafanızın önemli meselelerle dolu olmasından ileri gelebilir. İnsanlara durumu izah edin ve beyin jimnastiğini sürdürün.

Genel Yorum

Çevreye karşı görevlerinizin yoğunlaşacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Buna karşın, bir çeşit dikkat eksikliği de çekebilirsiniz. Odaklanmayı başarabilirseniz, günün etkileri ile her şeyi hızla tamamlayabilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün, aslında ne yapmak istediğinizi biliyor olacaksınız ve yaşananlar da yüzünüzü güldürecek. Önemli kişi veya grupların dikkatini çekebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak isterken çok fazla detaylara boğulabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi hüzünlü hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. İlişkilerinizde yargılayıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Bugün hayatınızı, kişisel işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çocuklarla ilgili konularda her zamankinden daha çok ilgilisiniz. Bir şeyler öğretmek, fayda sağlamak ve yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek enerjisi ile hareket edin. Öğretmek ve eğitmek konusunda yararınız dokunacak.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.