Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

07 February 2024 Boğa burcu yorumu

Sabahın erken saatlerinde sorumluluklarınızın baskısı ile uyanabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişiler ile görüşmeniz gerekebilir ve bu sırada bazı korkularınız uyanabilir. Anneniz, eviniz ve alıştığınız güvenli koşullar ile ilgili duygularınızın derinleşmiş olabilir. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmiş olsanız bile kendinizi gözden geçireceksiniz ve istemediğiniz durumların değişmesi için kendinizi ve şartlarınızı zorlayacaksınız. Ciddi işler yapabilirsiniz ve ortaklık benzeri çalışmalar içine girebilirsiniz. Veya eski ortağınız ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Tarzınız ile birlikte çevrenizdeki kişiler de değişiyor.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Yakın ilişkilerinin öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kalabalık ortamlara katılmanız veya sosyal faaliyetlerde yer almanız da mümkün olabilir. Sosyal hayatın sizi kabuğunuzdan çıkarmasına direnmeyin.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda ani değişiklikler olabilir. Ani, planlanmamış müdahalelerle şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler. Hiçbir anlamda bonkör tavırlar içinde olmayan bu kişileri istediğiniz yöne çekebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcı uğraşlara ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak yüksek beklentiler içinde olunmamalı.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız. Yapıcı yönlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan yanasınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızla dostlarınızın dertlerini dinleyebilirsiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Riskli olan hamlelerden, fiziksel olarak kendinizi çok fazla zorlayacağınız sportif faaliyetlerden, şansınızı sınayacağınız gayretlerden uzak durmakta ya da en azından biraz olsun temkinli davranmakta fayda var bugün.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.