Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

08 February 2024 Boğa burcu yorumu

Sabahın erken saatlerinde sorumluluklarınızın baskısı ile uyanabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişiler ile görüşmeniz gerekebilir ve bu sırada bazı korkularınız uyanabilir. Anneniz, eviniz ve alıştığınız güvenli koşullar ile ilgili duygularınızın derinleşmiş olabilir. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmiş olsanız bile kendinizi gözden geçireceksiniz ve istemediğiniz durumların değişmesi için kendinizi ve şartlarınızı zorlayacaksınız. Ciddi işler yapabilirsiniz ve ortaklık benzeri çalışmalar içine girebilirsiniz. Veya eski ortağınız ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Tarzınız ile birlikte çevrenizdeki kişiler de değişiyor.

Boğa burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz kişilerle birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bir arkadaş grubuyla samimi ortamda yapılacak sohbetler günün konusu olabilir. Bir sosyal faaliyete de dahil olarak gününüzü eğlenceli kılabilirsiniz.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İş hayatında sahip olduğunuz sorumluluklara daha da çok önem verebilir ve bazı düşüncelere girebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulardaki sorunların giderilmesi için zihninizde bazı fikirler oluşabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler. Hiçbir anlamda bonkör tavırlar içinde olmayan bu kişileri istediğiniz yöne çekebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı uğraştırıcı işler olabilir. Aslında daha çalışkan ve verimli olabileceğiniz koşullar var.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günlük işlerinizi rahatlatacak güzel çözümler gelebilir bugün. Özel kadın figürleriyle iletişim halinde olmak size yön çizmek konusunda ek destek sağlayacak. Bir arkadaşla güçleri birleştirmek hali size iyi gelebilir.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.