Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

10 February 2024 Boğa burcu yorumu

Sabahın erken saatlerinde gördüğünüz rüyaların etkisi ile uyanabilirsiniz ve çeşitli hayaller kurabilirsiniz. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve çeşitli projeler yapabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için kuvvetli arzular ile güne başlayacaksınız. Bugün sanatsal faaliyetlerde bulunanlar için verimli bir gün. Ayrıca eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz ve daha önce yapmak isteyip de fırsat bulamadığınız konuları şimdi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinizi hayallere kaptırmayın ve planlarınızı uygulamak için harekete geçin. Bugün sizin için hareketli geçecek ve kendinize olan güveniniz yükselecek.
 

Boğa burcunun bugün genel durumu

İçinizi kemiren bazı konular olabilir. Artık bunları insanlara açmalısınız. Size destek verip sıkıntılarınızdan kurtulmanızı sağlayacak süreci başlatabilirler. Ferahlayacağınız dönem bugün başlayabilir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İşlerinizle ilgili bazı noktalara takılıp kalabilirsiniz. Tüm konsantrasyonunuzu, bu noktaları aydınlatmaya vermeyin. Detaylar yüzünden büyük resmin geri kalanını gözden kaçırma riskine karşı önlem almalısınız.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Gündeminizi eşinizle ilgili konular oluşturabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan huzursuzluklara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde size keyif veren uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size iyi gelecektir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün size ters gelen bazı söylemlere cevap oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizin sizinle ilgili bir fikri ya da sizin adınıza verdiği bir söz canınızı sıkacak. Herkesin içinde uyumsuz bir imaj çizmemeye çalışın.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.