Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

11 February 2024 Boğa burcu yorumu

Daha sakin bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor.

Aşk yaşamı:

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

İş yaşamı:

Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Para durumu:

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli fikir ve görüşlerinizi dinletebileceğiniz ve önemsenmesini sağlayabileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, en fazla hangi konuda veya kimleri etkilemek istiyorsanız bu alana yönelmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşlerinizde ve mesleki girişimlerinizdeki ağır aksak ilerleme ya da belki de duraklama hali tekrar ivme kazanmaya başlıyor. Yaptıklarınızı ve yapabileceklerinizi daha net ve etkili anlatma şansı bulacaksınız ilerleyen günlerde.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.