Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

13 February 2024 Boğa burcu yorumu

İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz. Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de bu kez aradığınızı buldunuz.

Aşk:

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

İş:

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Para:

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir. Yardıma ihtiyacı olan kişiler için yapacaklarınız boşa gitmeyecek ve geri dönüşleri söz konusu olacaktır. Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir. İmajınızı güçlendirebileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün endişe duyduğunuz bazı konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınız için alacağınız eğitimler gündeme gelebilir. Sabah saatlerindeki kafa karışıklığınız gün içinde sizi yorabilir. Akşama doğru işlerinizi halletmek için daha iyi fırsatlar önünüze gelecektir. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı misafir edebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle kişisel savaşları olabilir.İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde sabırlı davranmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün başkalarının vaatleri biraz aklınızı karıştıracak. Neden bana bu iyiliği yapıyorlar diye sorgulayabilirsiniz. Kapanan bir kapının yerine yenisi açılıyor olabilir. Bu kez önceki kadar başıboş bırakmayın işlerinizi.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.