Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

14 February 2024 Boğa burcu yorumu

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bu sevincinizi bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, bazı eleme niyetlerini ortaya çıkartabilir. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz.

Aşk:

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz.

İş:

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli bir iş ortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Para:

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Detayları kaçırıyor olabilirsiniz. Öncelikle bunu görmeniz ve esasa bundan sonra yönelmeniz gerekiyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir. Öneri veya tavsiyeleri eleştiri olarak değerlendirmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ortaklı işlerde ve duygusal alanda etkilere açık bir gündesiniz. Sizi maceraya sürükleyen koşullar içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Bugün kardeşler ve aile ile ilgili konulara daha duyarlı yaklaşıyorsunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı gizli kapaklı meseleler gizlendikçe daha çok ilginizi çekecek bugün. Çözmek, aslını öğrenmek istediğiniz konular nedeniyle birileriyle aranız açılmasın. Size açılmak istemeyen kişilere karşı fazla ısrarcı olmayın.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.