Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

15 February 2024 Boğa burcu yorumu

Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte bir iş ilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Aşk:

Bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün partnerinizle bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birinin geri adım atması gerekiyor.

İş:

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Para:

Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı gereksiz kızgınlıklara yol açabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Bu koşuşturmaca sırasında ufak kazalara karşı dikkatli olun.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir. Öneri veya tavsiyeleri eleştiri olarak değerlendirmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün başkalarının görüşlerinden daha çok yararlanmaya bakın. Uzaklarla ilgili işler ya da eğitsel koşullar içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel ve geleneksel davranacak, bazı dostlarınızı şaşırtacaksınız. Olayların iç yüzünü araştırarak, sonuca gitmek isteyişinizi herkes makul karşılayamayabilir. Kendinizden başka hiç kimsenin fikirlerini kolay kabul etmek istemiyor, ve inatçı yapınızı her fırsatta vurguluyorsunuz. Bugün rekabetçi davranacaksınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hem bilginizi geliştirmek hem de birilerine akıl danışmak için güzel etkiler alıyorsunuz. İhtiyacınız olanı kolaylıkla öğrenecek ve zorlanmadan kararlar alabileceksiniz. Yolculuk planınız varsa keyfiniz bol olacak.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.