Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

17 February 2024 Boğa burcu yorumu

Siz zaman, zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz. Yaşamınızı yakından çevreleyen kişilerle hiçbir sorununuz yok. Sizin sorununuz daha uzağınızdaki kişilerle. Yaşadığınız kimi sıkıntıları birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz.

Aşk:

Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

İş:

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Para:

Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun süredir kafanızda olan veya üzerinde yoğunlaştığınız konuları gözden geçirmeniz veya mücadele ettiğiniz alanlarda yeni çalışmalar yapmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olmanız sizi olumlu kılacak, yolculuklar söz konusu.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir sunum veya resmi bir görüşme yapmanız gerekiyorsa erken saatler pek uygun olmayabilir. İstek ve ihtiyaçlarınızı açıklamakta sorun yaşayabilirsiniz. Detaylarla uğraşıp, sonrasında beğeniye sunacağınız işlere odaklanın.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.